BTW-Vrijgesteld|Bezorging in Nederland & België|Plug and Play|Direct besparen

1-Zonnepaneel set

€ 499.99 (of 3x 116,67 in3)

Deze set bevat 1 Full-Black zonnepaneel, goed voor 405 Wp vermogen. Deze set kan aan de meeste balkons worden bevestigd met de bijpassende beugels.

De set bevat de volgende onderdelen:

 • 1x Full-Black zonnepaneel
 • 1x Enphase Micro-omvormer
 • Bevestigingsmateriaal
 • Aansluitkabels
 • AC Stekker

De Enphase IQ 7 Micro is een geavanceerde omvormer die uitmunt in efficiëntie en betrouwbaarheid. Met een maximaal vermogen van 290 Watt levert deze omvormer optimale prestaties, speciaal geoptimaliseerd voor krachtige zonnepanelen met 60 cellen. Het installatieproces is moeiteloos dankzij de plug-and-play aansluitingen die perfect passen bij het zonnepaneel. Bovendien voldoet de Enphase IQ 7 Micro aan de vereisten voor uitgebreide netondersteuning, inclusief spanning en frequentieregeling, waardoor het een slimme keuze is voor elk zonnesysteem.

De bijbehorende aluminium beugels zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal, waardoor ze zowel lichtgewicht als uitzonderlijk sterk zijn. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden en worden stevig bevestigd aan het balkon met behulp van roestvrijstalen binders. Deze beugels zijn geschikt voor verschillende soorten balkonrailingen, dus het is belangrijk om het juiste type te kiezen voor uw specifieke situatie. Dankzij het slimme ontwerp zijn ze snel en eenvoudig te monteren, waardoor het installatieproces soepel verloopt.

Onze zonnepanelen zijn full-black en van uitzonderlijke kwaliteit, perfect geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het samenspel van een robuuste constructie en een stijlvol zwart geanodiseerd frame maakt ze niet alleen krachtig, maar ook duurzaam en visueel aantrekkelijk.

Optioneel kunt u met behulp van de HomeWizard app in realtime de opbrengst van uw zonne-installatie monitoren. Bovendien biedt de P1 meter in de slimme meter de mogelijkheid om uw live energieverbruik bij te houden.

De garantie op de panelen zelf wordt geleverd met 12 jaar fabrieksproductgarantie en 25 jaar garantie op fabriek lineair uitgangsvermogen.

6151140436410

6151140436410

Voor installatie verzoeken wij uw vriendelijk om onze installatie handleiding te raadplegen. Installatie tegen betaling mogelijk in regio Zeeland-West Brabant bij aankoop van een samengesteld systeem.

Na bestelling en betaling zullen onze medewerkers dit paket samenstellen en binnen 20 werkdagen (meestal eerder) versturen naar het opgegeven adres met track en trace. Indien uw gebruik maakt van iDEAL in3 wordt u paket pas minimaal na 11 dagen verzonden (om fraude te voorkomen). Retourneren kosten koper en onder aanvullende voorwaarden.

iDEAL in3 - Spreid je betaling in 3 keer zonder rente

Wil je jouw aankoop niet in één keer betalen? Met iDEAL in3 kun je jouw aankoop gespreid over 3 termijnen binnen 60 dagen betalen, zonder enige extra kosten. Dit geldt voor aankopen vanaf €50,- tot maximaal €5.000,-.

Voordat je betaling wordt verwerkt, voeren we een snelle controle van je gegevens uit. Mocht je betalingsverzoek om wat voor reden dan ook niet worden goedgekeurd, neem dan gerust contact met ons op of kies een andere betaalmethode. Voor meer details over iDEAL in3, bezoek onze website.

Hoe het werkt:

 • Kies bij het afrekenen voor iDEAL in3:
  Selecteer iDEAL in3 als betaalmethode, waarna een snelle controle van je gegevens plaatsvindt.
 • Eerste betaling & verzending:
  Doe de eerste betaling, een derde van het totale bedrag, via iDEAL en je bestelling wordt direct verzonden.
 • Vervolgtermijnen:
  De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen, en de derde termijn binnen 60 dagen. in3 stuurt je tijdig herinneringen, zodat je geen betaling mist.