BTW-Vrijgesteld|Bezorging in Nederland & België|Plug and Play|Direct besparen

Over Ons

Onderweg naar klimaat-positieve impact in stroom

Zon op het Balkon is een vernieuwend bedrijf dat zich specialiseert in het aanleggen van zonnepanelen op balkons. Als een van de pioniers op dit gebied, streven we ernaar om een klimaat-positieve impact te realiseren door middel van onze installaties.

Onze missie is duidelijk en gedreven: wij willen bijdragen aan een duurzamere toekomst door zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen, zelfs in een stedelijke omgeving waar ruimte beperkt is. Met onze deskundigheid en inzet streven we ernaar om de voordelen van schone energie naar de balkons van onze klanten te brengen.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën, bieden we betrouwbare en efficiënte oplossingen die bijdragen aan een groenere leefomgeving. Wij geloven in de kracht van duurzame energie en streven ernaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van een comfortabele, energiezuinige levensstijl.

Sluit je aan bij ons in onze missie om de wereld te veranderen door de kracht van de zon te benutten, zelfs op je eigen balkon!

Het Team

"Samen het verschil maken"

Lars Speetjens

Eigenaar & Installateur

Linda Speetjens

Sales & administratie

Sharlet George Kurien

Technical & Innovation